Διάλογος για την Κοινωνία

Ιανουαρίου 4, 2009

ΓΑΖΑ (GAZA) Με μια γάζα στο στόμα οι φόνοι δεν υπάρχουν …

Γάζα, με μια γάζα στο στόμα οι φόνοι δεν υπάρχουν … .

 

Τίνος κράτους πολίτες είναι οι Παλαιστίνιοι, όταν Παλαιστινιακό κράτος δεν αναγνωρίζεται;  του Ισραήλ ; της Ιορδανίας; Μήπως είναι πολίτες των Η.Π.Α. ; ή απάτριδες; … . Αναρωτηθήκατε ποτέ ;

Ποιανού κράτους παιδιά είναι αυτά που δολοφονούν οι «άξιοι» υιοί του Δαβίδ στο γκέτο της Γάζας ;

Το πόσο αστείο είναι το οικοδόμημα του διεθνούς δικαίου, το πόσοι γελοίοι είναι αυτοί που σας εκπροσωπούν και τους θεωρείτε σπουδαίους και ικανούς είναι η μόνη σκέψη, η μόνη απάντηση … .

Το γκέτο της Γάζας δεν υπάρχει, δεν κατοικείται καν από ανθρώπους με ανθρώπινα δικαιώματα.

Εγκλήματα πολέμου ; μα για να υπάρχουν τέτοια πρέπει να υπάρχει πόλεμος μεταξύ κρατών … Εγκλήματα πολέμου κατά αμάχων ; μα δεν υπάρχει πόλεμος, αφού δεν συγκρούονται κράτη  !!!.

Τι άλλο μένει από στυγνές δολοφονίες και με πόσο αίμα πρέπει να πληρώσει ο Παλαιστινιακός λαός το δικαίωμα να ζήσει στις προγονικές του εστίες.

Σε πόση ακόμα αθλιότητα θα υποπέσουν τα ανθρωπόμορφα κτήνη ανά τον πλανήτη.

Είναι η Χαμάς το πρόβλημα ; ναι είναι, αλλά ποιος χαρακτήρισε μαχητές της Χαμάς τετράχρονα παιδιά, με ποιο δικαίωμα στηριζόμενο έστω και σε υποπαράγραφο του διεθνούς δικαίου δολοφονούν οι Ισραηλίτες ;

Και ποιος δημιούργησε την αθλιότητα της Γάζας;  θα περίμενε ποτέ κανείς ότι θα ήταν η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή του πλανήτη; Ποιος φυλάκισε την ζωή των ανθρώπων αυτών ; ποιος τους οδήγησε στην απαξίωση της ζωής : στην Χαμάς !!!.

Την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί κάποιος και δεν θα καταδικάσει τις δολοφονίες του «περιούσιου» λαού του θεού: ξεγράψτε τον !!! είναι ανάξιος να λέγεται άνθρωπος, εάν είναι πολιτικός ακόμα χειρότερα.

Στην Γάζα και στην Δυτική Οχθη του Ιορδάνη φτιάχθηκε ένα μόρφωμα που αποτελεί απόδειξη της παγκόσμιας αθλιότητας του ιμπεριαλισμού και του καπιταλισμού, μια απόδειξη της γελοιότητας των νόμων (διεθνών και αλλοδαπών). Για «δίκαιο» δεν θα κάνω λόγο, η λέξη έχει μία αξία για να την χειρίζονται κεφαλαιοκράτες, κατεστημένα και οι λακέδες τους. Η διεθνής εγκληματική αναρχία του κεφαλαίου και των κατεστημένων είναι ντροπή για την ανθρωπότητα.   

Σε ποιο κράτος θα απευθυνθούν για να ζητήσουν τον λόγο για τις ρουκέτες ; σε αυτό που δεν υπάρχει ή στους ανθρώπους που δεν υπάρχουν, που δεν είναι υπήκοοι κανενός ;

         

Οσοι σιωπούν, θέλοντας να ξεμπερδεύουν με την Χαμάς κατά τον τρόπο αυτό, θα καταλάβουν σύντομα το λάθος τους. Όπως οι «σοφοί» δεν κατάλαβαν ή άφησαν να υπάρχει η ανυπόστατη νομικά πρωτόγνωρη κατάσταση για να έχει το δικαίωμα το Ισραήλ τους να δολοφονεί ανενόχλητο και χωρίς κυρώσεις θα καταλάβουν πως όταν στον άνθρωπο επιτρέπεις μόνο μια δύσκολη ανάσα και τίποτε άλλο, τότε αυτός ατσάλι γίνεται για να σε καταστρέψει, να σε εξοντώσει. Γιατί τότε αποκτά αξία η ζωή του και ο θάνατος των δολοφόνων του γίνεται η μόνη του χαρά, ο μόνος του σκοπός.

   

 

 

Advertisements

Σχολιάστε »

Δεν υπάρχουν σχόλια.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: